Denmark sex utro

Læs om Marie-Louise, der lagde skyldfølelsen på hylden og var hendes kæreste utro i hele to år. Når henholdsvis mænd og kvinder er utro, er de det bestemt ikke af samme årsag, og det handler faktisk ikke om sex. Forskning foretaget af. Læs om hvordan parret tacklede utroskab. Du får desuden en Sex og parforhold. jul. - . Fire mænd smides. ud af Danmark. Også når det kommer til utroskab, er der forskelle mellem kønnene. Blandt andet er flere mænd end kvinder deres partner utro. Og mænd.

"Er jeg ikke smuk nok, sexet nok eller klog nok?" Utroskab vækker voldsomme følelser af svigt, dårligt selvværd og jalousi. Men årsagen til. Forbudt sex: “Jeg var min kæreste utro i to år”. Læs om Marie-Louise, der lagde skyldfølelsen på hylden og var hendes kæreste utro i hele to år · Kærestepar.

Jeg er utro med en anden mand, end ham jeg er gift med. Hvad skal jeg gøre? Se ekspertens svar her.

Læs om hvordan parret tacklede utroskab. Du får desuden en Sex og parforhold. jul. - . Fire mænd smides. ud af Danmark. Også når det kommer til utroskab, er der forskelle mellem kønnene. Blandt andet er flere mænd end kvinder deres partner utro.

Og mænd. Jeg er utro med en anden mand, end ham jeg er gift med. Hvad skal jeg gøre? Se ekspertens svar her.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail