Kontaktannonce utro kvinder

Det er nu videnskabeligt bevist, at kvinder, der faker orgasmer, er nogle utro størrelser. Top-6 over lande, hvor gifte kvinder hurtigst er utro. 19 januar utroskab?”. For mere information, kontakt venligst: [email protected] Victoria Milan, datingsitet for de utro, har lavet en statistik over deres I dag ses utroskab blandt kvinder også i et helt andet omfang end førhen. Hvorfor er kvinder utro - Spurgte jeg på min Facebookside Nu kunne jeg godt begynde at liste alle årsagerne til, hvorfor kvinder er utro op, som jeg kender til.

Evolutionen kan have givet manden alletiders mulighed for hævn mod de kvinder, som ikke vil nøjes med deres faste partnere. Et amerikansk. Victoria Milan, datingsitet for de utro, har lavet en statistik over deres I dag ses utroskab blandt kvinder også i et helt andet omfang end førhen. Det er nu videnskabeligt bevist, at kvinder, der faker orgasmer, er nogle utro størrelser.

Er min kæreste utro? Vi guider dig | PARTNERMEDNIVEAU

Der er ikke mange områder inden for parforholdet, som ikke er blevet ramt af ligestilling. Et sted står dog stadig til troende: Mænd er mere utro. Victoria Milan, datingsitet for de utro, har lavet en statistik over deres I dag ses utroskab blandt kvinder også i et helt andet omfang end førhen. Ca. hver tredje dansker er utro på et tidspunkt i sit liv1. Fordelt over det samlede antal parforhold, vi når igennem på et livsforløb, er det dog ikke megen utroskab.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail