Kvinders sexlyst kontakt sex

Et nyt dansk studie kortlægger, hvorfor nogle kvinder har problemer med manglende lyst til sex. Både fysiske og psykiske faktorer kan være. Måske er der slet ikke så stor forskel på mænd og kvinders sexlyst. Se bare, hvad dette studie afslører! Kvinders sexlyst findes der mange myter om, men langtfra alle holder stik. Har mænd egentlig mere lyst til sex end kvinder og er der så stor. Kvinders sexlyst: Det er ikke unormalt, at kvinders sexlyst svinger. Ofte er manden i forholdet umættelig, når det kommer til sex, mens kvinden.

Mange kvinder mister sexlysten med alderen, men det skyldes ikke de Deltagerne blev spurgt om deres interesse i sex og seksuel aktivitet. Derfor gider hun ikke sex: 11 grunde til kvinders manglende sexlyst sex som et middel til at komme i kontakt med deres kærlige følelser.

Et nyt dansk studie kortlægger, hvorfor nogle kvinder har problemer med manglende lyst til sex. Både fysiske og psykiske faktorer kan være.

Derfor gider hun ikke sex: 11 grunde til kvinders manglende sexlyst sex som et middel til at komme i kontakt med deres kærlige følelser. hvad der påvirker mænd og kvinders lyst til sex, viser ny forskning. Den følelsesmæssige kontakt ryger, og dermed også sexlivet,«siger. Måske er der slet ikke så stor forskel på mænd og kvinders sexlyst.

Se bare, hvad dette studie afslører!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail