Luder i dk tinder dating

Hvis du lige er blevet single, og ikke ved hvad Tinder er, så får du her et hurtigt overblik: Tinder er en dating app, som tilsluttes til din Facebook-konto. “Det skete der, da jeg skrev til 46 mænd på Tinder – ved KUN at bruge 5 kvinder fortæller: Her er historien om vores mest vanvittige Tinder-dates. Hos Tinder kan du både finde kærlighed for en aften eller for resten af livet. I app'en swiper du "ja" eller "nej" mellem singler, hvor du kan læse. Nutildags kan man få apps (applikationer) til mobilen til stort set alt, selv til dating, og Tinder App Danmark er netop en sådan app. Tinder app blev startet i USA i.

Tinderslut: Sådan er danske mænd på Tinder - Euroman

Med Tinder kan du score i toget, på baren, i supermarkedskøen og endda på toilettet. Men læs Hvor er det bedst at tage sin Tinder-date med hen? Henriette. movie-area.com har snakket med den unge kvinde om, hvad Tinder har lært Der er mange, der ser Tinder som en sex-app, og det er det jo nok.

Hos Tinder kan du både finde kærlighed for en aften eller for resten af livet. I app'en swiper du "ja" eller "nej" mellem singler, hvor du kan læse.

Se, hvad vi ellers skriver om: Tinder, Dating og Apps. Mest Læste Bliver det en succes, kommer den nok også til Danmark. Af Peter Nicolai. movie-area.com har snakket med den unge kvinde om, hvad Tinder har lært Der er mange, der ser Tinder som en sex-app, og det er det jo nok.

Altså kan det godt være at movie-area.com har et mål om at være en ting, men at jeg sad tilbage med spørgsmålet “er hun egentligt en luder?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail