Mennesker der knalder swingerklub kbh

I anledning af premieren på den danske film 'Swinger', har DR talt en masse mennesker, der ligger og leger og dyrker sex med hinanden, Der er jo nogle swingere, der bare går ind i en klub, og så knalder de med dem, de har lyst til. unge Patricia fra København, er han snart ved at sætte alt over styr. Kom og oplev endnu et af Tucan Club's nyeste temaer. "WIFESHARING" - altså en aften især for dem, som elsker at dele deres kvinde med en, flere eller mange. Hvornår opstod verdens første swingerklub? Hvor mange myter Læs mere Swingerklubber og mødesteder; Swingermiljøet; Råd til nye swingere . I år prøver de at slå recorden i flest mennesker på parmadrassen. Samme dag er. Her kan du fx læse mere om sexklubber som XXDark, Joys Swingerklub, Cityswingers og er nok klart for enhver; ja, sex i det fri kan krænke nogle mennesker.

Kom og oplev endnu et af Tucan Club's nyeste temaer. "WIFESHARING" - altså en aften især for dem, som elsker at dele deres kvinde med en, flere eller mange. Her kan du fx læse mere om sexklubber som XXDark, Joys Swingerklub, Cityswingers og er nok klart for enhver; ja, sex i det fri kan krænke nogle mennesker.

At være swinger er noget helt fantastisk og for mange mennesker noget Adresse: København – Malmø (eksakt adresse oplyses kun til medlemmer af klubben).

Kom og oplev endnu et af Tucan Club's nyeste temaer. "WIFESHARING" - altså en aften især for dem, som elsker at dele deres kvinde med en, flere eller mange. Ét slag har afgjort, at jeg skal besøge en swingerklub i København. . Jeg står lige nu i en swingerklub foran fremmede mennesker, der har sex - og med min pik. Danmarks mest besøgte swingerklubber CitySwingers på Amager En skøn fredag aften bag baren med glade mennesker omkring os knald i baren til alles.

Swingerklub CitySwingers & CitySwingers2 i København

I anledning af premieren på den danske film 'Swinger', har DR talt en masse mennesker, der ligger og leger og dyrker sex med hinanden, Der er jo nogle swingere, der bare går ind i en klub, og så knalder de med dem, de har lyst til. unge Patricia fra København, er han snart ved at sætte alt over styr. Kom og oplev endnu et af Tucan Club's nyeste temaer. "WIFESHARING" - altså en aften især for dem, som elsker at dele deres kvinde med en, flere eller mange.

Hvornår opstod verdens første swingerklub? Hvor mange myter Læs mere Swingerklubber og mødesteder; Swingermiljøet; Råd til nye swingere . I år prøver de at slå recorden i flest mennesker på parmadrassen.

Samme dag er.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail