Sex damer sex med mænd

Når der skal findes en ny fast partner, er mænd og kvinder enige om, Mænd vil have god sex og flotte kroppe, mens kvinder vil have humor. Forleden blev jeg spurgt, om en mand kan mærke, når en kvinder faker Mænd, der mistænker deres sexpartner for at fake, vil ofte undlade at. Det perfekte antal sex-partnere er Ifølge undersøgelsen synes 40% af mænd og 49% af kvinder, at mellem 10 og 14 partnere var godt, men 12 var altså det. I døgnrapporten hos Københavns Politi er der hver måned sager om årige piger, som er på vej ud i eller har haft sex med voksne mænd.

Har mænd mere lyst til sex end kvinder? Det er et af de spørgsmål, som begge køn ivrigt har debatteret. En ny undersøgelse af danskernes. Måske er der slet ikke så stor forskel på mænd og kvinders sexlyst. Se bare, hvad dette studie afslører! Har han lyst til dig? Vi tror, vi kender mænd. Men er vi egentlig bare fyldt med fordomme? Se svaret her!

I døgnrapporten hos Københavns Politi er der hver måned sager om årige piger, som er på vej ud i eller har haft sex med voksne mænd. Måske er der slet ikke så stor forskel på mænd og kvinders sexlyst. Se bare, hvad dette studie afslører! Det perfekte antal sex-partnere er Ifølge undersøgelsen synes 40% af mænd og 49% af kvinder, at mellem 10 og 14 partnere var godt, men 12 var altså det.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail