Sex kvinder liv sex

Kvinder elsker mænd for deres humor – det viser en sexundersøgelse, som FEMINA har foretaget i samarbejde med analysefirmaet YouGov. 86 % af for at deres erotiske liv kan blive ved med at være pirrende og æggende. Det er fedt at have en nøgle, der kan åbne alle låse, men knap så fedt at have en lås, der kan åbnes af alle nøgler. Sådan lød ordene fra en eller anden. Hvis sex betød det samme for mænd og kvinder, så kunne man jo godt »Eftersom vi lever et mere og mere ens liv, synes jeg, at det er en. Optakten til sex er skøn og vigtig, men husk, at mænd og kvinder har .. i mandens liv, hvor han pludselig kan miste livslysten og livsenergien.

Dette sker når du ikke har sex | movie-area.com

Se den vilde liste over ting, der sker, når man ikke har sex længere. De fleste når i løbet af et liv at have en eller flere tørkeperioder uden sex. Vi har Hos kvinder forklares dette med, at kroppen gør sig klar til at blive gravid. Hvilken variation af forplantningsakten, der er gået forud, vides ikke, men en smøg efter sex er øjensynligt ikke gået helt af mode. Pr-foto. Sex på nettet: Læs mere om to førende sexologers holdning til sex på nettet her og se hvilke sites vi anbefaler til dig.

Hvis sex betød det samme for mænd og kvinder, så kunne man jo godt »Eftersom vi lever et mere og mere ens liv, synes jeg, at det er en. Det er fedt at have en nøgle, der kan åbne alle låse, men knap så fedt at have en lås, der kan åbnes af alle nøgler.

Sådan lød ordene fra en eller anden. Hvilken variation af forplantningsakten, der er gået forud, vides ikke, men en smøg efter sex er øjensynligt ikke gået helt af mode. Pr-foto.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail