Tantra kursus for par massage og sex

Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart Tantra Torsdag for par - Melting for Lovers er designet til jer, der ønsker at bringe jeres . Der dyrkes ikke sex under vores workshops i CHAI. where he teaches Tantra Massage Therapists and facilitates workshops for men, women and couples. Sjov bryllupsfest: Fejr jeres kærlighed med tantramassage og tantrasex, uge Du øver og deler tantra med din partner, og lærer at mærke mere kærlighed i sex. Dette weekendkursus handler om tantramassage og sanselig berøring. -Savner du -Er Du kvinde og savner fordybelse fremfor korttidssex? Mange tantra-kurser og -seminarer henvender sig til par. For mange bliver ønsket om sex, intimitet og anerkendelse og ikke mindst sikkerhed.

Tantra massage: Pas på, før du booker din tantra-massage | Q

Edens have er skabt af Celestine Andersen, som tilbyder tantra terapi, parterapi, tantra massage og tantra undervisning, i København. Udgivet i Individuelle kurser og forløb for par og singler og økonomi. Jeg kender problemet indefra og jeg kender vejen til et fedt sex(liv) på dine betingelser. Mange tantra-kurser og -seminarer henvender sig til par.

For mange bliver ønsket om sex, intimitet og anerkendelse og ikke mindst sikkerhed.

Sjov bryllupsfest: Fejr jeres kærlighed med tantramassage og tantrasex, uge Du øver og deler tantra med din partner, og lærer at mærke mere kærlighed i sex. Tags: tantrakursus, par, Privat workshop, tantrasex I sammenhæng udgør øvelserne rammerne for tantrisk sex som kan vare i mange timer og.

Dette weekendkursus handler om tantramassage og sanselig berøring. -Savner du -Er Du kvinde og savner fordybelse fremfor korttidssex?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail