Telefon sex tantra undervisning

Jeg møder en hel del der synes tantra lyder spændende, men som ikke rigtig ved hvordan de skal komme i gang og hvor skal man egentlig. Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart . Der dyrkes ikke sex under vores workshops i CHAI. For mere Diana og tlf. Det understøttes af tv-programmer og tidens interesse for seksualitet og parforhold. “Tantra” sættes lig med “bedre sex” og “hjerte”-kontakt, eller. Peter Hjeds tilbyder tantra massage, Terapi, Sexual Healing, Tantra er for mig en dyb meditation og dyb kontakt med mig selv når det fungerer rigtig godt . mig og det er også det jeg underviser mennesker på mine kurser i.

Workshop i Erotisk Tantra – inkl. meditation & Tantra Yoga I erotisk tantra er sex og den seksuelle energi, et fartøj til livskraft, nærvær og. Jeg kender problemet indefra og jeg kender vejen til et fedt sex(liv) på dine formular kan du ansøge om en gratis tantrakonsultation over telefonen eller skype.

Vores tantra kurser afholdes i vores center CHAI – Copenhagen Heart . Der dyrkes ikke sex under vores workshops i CHAI. For mere Diana og tlf.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail