Tilbud tantra massage tantra københavn

Hvis du er mand vil du altid få massage af en kvinde. Du skal også huske at oplyse om du gerne vil have massage i København, Odense eller Aarhus – og det er. En tantramassage hos NærVærd, hjælper dig med at komme ud af hovedet . Eller i min klinik i København, men der er rift om disse tider og prisen er en anden. En måde du kan komme tættere på din partner på, er ved at komme i dybere kontakt med dig selv. Og det er her tantramassage for par kan hjælpe. Her er fokus. Tantra massage til kvinder og mænd. Sensuel Healing, helkrops og body-to-body massage. Yoni & lingam massage. Tilbydes i Roskilde, Sjælland og.

Tantramassage i København - Tantra i Kbh, på Møn og hjemme hos dig.

En måde du kan komme tættere på din partner på, er ved at komme i dybere kontakt med dig selv. Og det er her tantramassage for par kan hjælpe. Her er fokus. Tantra København har medlemmer. Kære alle tantra-interesserede!

Dette er tænkt som Kære skønne kvinder jeg tilbyder tantramassage til jer. Om mig. Jeg tilbyder tantramassage til både kvinder og mænd. Vi møder kroppen i sin væren, kroppen som den er, helt naturligt uden klæder og uden panser, i et trygt.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail